Nieuws

Roparun Bowlingmarathon - 3 en 4 oktober 2015

De eerste Ropabowling Marathon is een feit. Samen met Eetcafé – Bowlinghut De Praeter organiseren wij van zaterdag 3 oktober 13:00 tot zondag 4 oktober 13:00 een 24-uursmarathon. Teams van zes personen zullen strijden om die felbegeerde prijs. De opbrengst komt ten goede van de Roparun.

De eerste Ropabowling Marathon is een feit. Samen met Eetcafé – Bowlinghut De Praeter organiseert ’t Lopend Vuurke van zaterdag 3 oktober 13:00 tot zondag 4 oktober 13:00 een 24-uursmarathon. Teams van zes personen zullen strijden om die felbegeerde prijs. De opbrengst komt ten goede van de Roparun. Naast bowlen is er ook de mogelijkheid om je te laten masseren. Voor €2,- kun je tien minuten bij een van onze masseurs terecht om de armen, nek en schouders los te laten maken. Ook is er een prijsvraag, waarmee een etentje bij De Praeter te winnen valt.

Enthousiast geworden en wil jij ook meedoen? Bel De Praeter (0167-502512) of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Opgeven kan al vanaf twee personen. Voor €12,50 per persoon kun je een uur bowlen en krijg je een drankje (geen sterke drank of mixdrankjes). €10,- per persoon zal aan het goede doel worden geschonken. Deelname is vanaf acht jaar.

Na inschrijving moet het geld voor deelname binnen drie werkdagen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL13 INGB 0664164412 t.n.v. Z.F. Gnade, penningmeester.

Donatiemodule

Op de website van de Roparun kunt u een donatie doen op naam van 't Lopend Vuurke of op naam van een van onze teamleden. 

Doneer hier

Gratis sponsoren!

“SponsorKliks,

U kunt ons sponsoren met uw online aankopen!

Lees hier meer

Twitter

Volg ons op twitter

Volg ons op Twitter

Inloggen