Nieuws

Open dag brandweer Den Hout

Zaterdag 18 mei 2019 hield brandweer Den Hout een open dag. Ook op deze open dag mocht Roparunteam 't Lopend Vuurke brandweerspeelgoed verkopen. De opbrengst van deze dag : ruim € 715. Ook deze opbrengst is volledig ten bate van het goede doel.

 

mini-roparun Marco Polo

Mini-roparun basisschool Marco Polo uit Bergen op Zoom levert een gigantische opbrengst op

Op woensdag 15 mei 2019 hield basisschool Marco Polo uit Bergen op Zoom een mini-run. De leerlingen hebben zich laten sponsoren. De opbrengst bedroeg maar liefst € 4.098. Deze opbrengst is naar Roparunteam 't Lopend Vuurke gegaan die deze opbrengst vervolgens ten goede laat komen aan de Roparun. Leerlingen en leerkrachten van basisschool Marco Polo heel erg bedankt.

 miniroparun_marco_polo

Laat uw kerstkaarten bezorgen door Roparunteams

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar een kerstpostactie t.b.v. de Roparun gehouden. Van 7 december t/m 19 december 15.00 uur staan “brievenbussen” klaar (containers van Saver) op de inmiddels vertrouwde adressen. Deze zijn herkenbaar aan de logo’s van de Roparunteams Door Dik & Dun, ’t Lopend Vuurke en De Brabantse Wal. Hierin kan men de kerstkaarten posten.

Lees meer...

“Roparun2015, het waren drie fantastische dagen”

Team over de finish Coolsingel

Met het inladen van de campers en volgbusjes begon op vrijdag 22 mei dan alweer ons 16e Roparun-avontuur. Na maanden van activiteiten, sponsors benaderen, trainingen en vooral veel voorpret, was het dan zover. Eten en drinken, alvast wat eerste persoonlijke spullen en logistieke zaken werden voorbereid en ingepakt.

Lees meer...

We kunnen veilig op weg!

Na onze oproep voor de nieuwe verlichte hesjes vorige maand hebben wij goed nieuws: er hebben zich 3 particuliere sponsors gemeld en de overige hesjes zijn gesponsord door De Kort Trailer Service B.V. uit Roosendaal.

Lees verder...

Color your life run

Op zaterdag 18 april vindt in Bergen op Zoom de Color Your Life Run plaats. Doe mee met de kleurrijkste dag van het jaar. Uiteraard gaat de opbrengst naar de Roparun.

Lees verder...

Kerstpostactie

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar een kerstpostactie t.b.v. de Roparun gehouden. Van 8 december t/m 19 december 12.00 uur staan “brievenbussen” klaar (containers van Saver) op de inmiddels vertrouwde adressen. Deze zijn herkenbaar aan de logo’s van de Roparunteams Door Dik & Dun, ’t Lopend Vuurke en De Brabantse Wal. Hierin kan men de kerstkaarten posten.

Lees verder...

Donatiemodule

Op de website van de Roparun kunt u een donatie doen op naam van 't Lopend Vuurke of op naam van een van onze teamleden. 

Doneer hier

Gratis sponsoren!

“SponsorKliks,

U kunt ons sponsoren met uw online aankopen!

Lees hier meer

Twitter

Volg ons op twitter

Volg ons op Twitter

Inloggen