Nieuws

Teamlid Gerrit fietst naar Rome

Na onze mooie fietstocht(Camino) naar Santiago de Compostella in 2016, hebben wij besloten om dit jaar een fietstocht naar Rome te maken. Ons uitganspunt is om deze rit vice-versa te gaan maken. Naar schatting zal de totale afstand ongeveer 4000 km bedragen.

Lees meer...

Teamlid fiets 2800 km voor het goede doel

Op 22 mei 2016 vertrekt ons teamlid Gerrit van Hoek per fiets om de Camino (pelgrimstocht) van ruim 2.800 km per fiets naar Santiago de Compostella in Spanje te volbrengen. Samen met Jan Roks start hij bij de Sint Jacobskapel in Galder. Een van de doelen is in Santiago in aanmerking te komen voor het Compostolaat, een getuigschrift welke wordt uitgereikt aan deelnemers die de tocht volbrengen. Een ander doel is via sponsoring een bedrag te verzamelen voor de ROPARUN 2016.

Lees meer...

Klaar voor onze 17e run!

Zaterdag 14 mei is het zover. De start van alweer de 25e Roparun, een jubileumjaar voor de organisatie van de Roparun. ’t Lopend Vuurke, het team van Brandweer Midden- en West-Brabant, loopt voor de 17e keer mee en start dit jaar wederom in Parijs. Om 17:50 zullen wij het startschot krijgen in Parijs.

Lees meer...

Laat uw kerstkaarten bezorgen door Roparunteams

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar een kerstpostactie t.b.v. de Roparun gehouden. Van 7 december t/m 19 december 15.00 uur staan “brievenbussen” klaar (containers van Saver) op de inmiddels vertrouwde adressen. Deze zijn herkenbaar aan de logo’s van de Roparunteams Door Dik & Dun, ’t Lopend Vuurke en De Brabantse Wal. Hierin kan men de kerstkaarten posten.

Lees meer...

Roparun Bowlingmarathon - 3 en 4 oktober 2015

Kegels en bowlingbal

De eerste Ropabowling Marathon is een feit. Samen met Eetcafé – Bowlinghut De Praeter organiseren wij van zaterdag 3 oktober 13:00 tot zondag 4 oktober 13:00 een 24-uursmarathon. Teams van zes personen zullen strijden om die felbegeerde prijs. De opbrengst komt ten goede van de Roparun.

Lees meer...

“Roparun2015, het waren drie fantastische dagen”

Team over de finish Coolsingel

Met het inladen van de campers en volgbusjes begon op vrijdag 22 mei dan alweer ons 16e Roparun-avontuur. Na maanden van activiteiten, sponsors benaderen, trainingen en vooral veel voorpret, was het dan zover. Eten en drinken, alvast wat eerste persoonlijke spullen en logistieke zaken werden voorbereid en ingepakt.

Lees meer...

Forever Living Products zorgt dat we op weg blijven

Vrijdag 1 mei heeft een deel van het team diverse sport- en energieproducten ontvangen van onze sponsor Forever Living Products. Door deze producten gaan we niet alleen van start in Parijs, maar houden we ook onderweg onze energie op peil tot aan de finish in Rotterdam!

Lees meer...

We kunnen veilig op weg!

Na onze oproep voor de nieuwe verlichte hesjes vorige maand hebben wij goed nieuws: er hebben zich 3 particuliere sponsors gemeld en de overige hesjes zijn gesponsord door De Kort Trailer Service B.V. uit Roosendaal.

Lees verder...

Donatiemodule

Op de website van de Roparun kunt u een donatie doen op naam van 't Lopend Vuurke of op naam van een van onze teamleden. 

Doneer hier

Gratis sponsoren!

“SponsorKliks,

U kunt ons sponsoren met uw online aankopen!

Lees hier meer

Binnenkort: Twitter

Binnenkort leest u hier onze tweets.

Volg ons op Twitter

Inloggen