Nieuws

Sponsorloop 't Kompas Heijningen 25 mei 2022

Op woensdagavond 25 mei 2022 organiseerde het oudercomité van basisschool 't Kompas uit Heijningen een sponsorloop. De leerlingen van de school hadden zich laten sponsoren. Onder luide aanmoedigingen van ouders en familieleden liepen de leerlingen hun ronden. Ook brandweer Fijnaart was met de tankautospuit aanwezig.

De opbrengst van de sponsorloop bedroeg maar liefst € 1.195. Deze opbrengst werd gedoneerd aan Roparunteam 't Lopend Vuurke die dat vervolgens ten goede laat komen aan Stichting De Roparun.

Alle leerlingen, ouders en leerkrachten heel hartelijk bedankt voor deze donatie.

Open dag brandweer Den Hout

Zaterdag 18 mei 2019 hield brandweer Den Hout een open dag. Ook op deze open dag mocht Roparunteam 't Lopend Vuurke brandweerspeelgoed verkopen. De opbrengst van deze dag : ruim € 715. Ook deze opbrengst is volledig ten bate van het goede doel.

 

mini-roparun Marco Polo

Op woensdag 15 mei 2019 hield basisschool Marco Polo uit Bergen op Zoom een mini-run. De leerlingen hebben zich laten sponsoren. De opbrengst bedroeg maar liefst € 4.098. Deze opbrengst is naar Roparunteam 't Lopend Vuurke gegaan die deze opbrengst vervolgens ten goede laat komen aan de Roparun. Leerlingen en leerkrachten van basisschool Marco Polo heel erg bedankt.

 miniroparun_marco_polo

We kunnen veilig op weg!

Na onze oproep voor de nieuwe verlichte hesjes vorige maand hebben wij goed nieuws: er hebben zich 3 particuliere sponsors gemeld en de overige hesjes zijn gesponsord door De Kort Trailer Service B.V. uit Roosendaal.

Lees verder...

Donatiemodule

Op de website van de Roparun kunt u een donatie doen op naam van 't Lopend Vuurke of op naam van een van onze teamleden. Iedere bijdrage is welkom !

Doneer hier

Gratis sponsoren!

“SponsorKliks,

U kunt ons sponsoren met uw online aankopen!

Lees hier meer

Twitter

Volg ons op twitter

Volg ons op Twitter

Inloggen