Roparun 2020

Op 16 maart 2020 heeft Stichting Roparun bekend gemaakt dat zij de beslissing hebben genomen om de Roparun 2020 niet door te laten gaan. Dit in verband met de maatregelen rondom het COVID-19-virus. Dit betekent dat wij als Roparunteam 't Lopend Vuurke dit jaar - net als alle andere teams - niet deel kunnen nemen aan dit fantastische evenement in 2020.

In de aanloop naar de Roparun 2020 hebben we onder andere loten voor de loterij van Stichting Roparun verkocht. Deze loterij gaat dit jaar wél door. De trekking van de loterij vindt plaats op 3 juni 2020 en op 13 juni 2020 volgt de bekendmaking van de prijswinnaars op de site van de Stichting Roparun www.roparun.nl

U kunt het goede doel blijven sponsoren. Maak daarvoor gebruik van de donatiemodule. Iedere bijdrage - hoe groot of klein ook - is welkom.

Het team wenst u in deze tijden veel kracht toe. Zodra we kunnen, gaan we weer vol gas er tegenaan om geld op te halen voor Stichting Roparun.

Donatiemodule

Op de website van de Roparun kunt u een donatie doen op naam van 't Lopend Vuurke of op naam van een van onze teamleden. 

Doneer hier

Gratis sponsoren!

“SponsorKliks,

U kunt ons sponsoren met uw online aankopen!

Lees hier meer

Twitter

Volg ons op twitter

Volg ons op Twitter

Inloggen