Roparun 2021

In 2020 was er geen Roparun in verband met de maatregelen rondom het COVID-19-virus. Voor ons team in dat jaar geen Roparun. Ook in 2021 houdt het COVID-19-virus de wereld in zijn greep. Om die reden ook in 2021 geen Roparun van Parijs naar Rotterdam. Is er dan helemaal niets ? NEE ! Dit jaar - 2021 - een aangepaste Roparun. Geen Roparun van Parijs naar Rotterdam, maar een Roparun volledig in Nederland. In het weekend van 2 en 3 oktober 2021 start en finisht de Roparun in het Limburgse Landgraaf. Vanaf de start in Landgraaf loopt de helft van de deelnemers richting Gulpen, Maastricht, Elsloo, Stein, Susteren, Echt en Weert naar het Brabantse Lieshout en Deurne om vervolgens via Venlo, Roermond en Sittard weer te finishen in Landgraaf. De andere helft van de deelnemers loopt de route in tegengestelde richting. De totale route is ongeveer 300 km.

Wij als Roparunteam 't Lopend Vuurke doen in 2021 mee. We hebben ons team compleet en we zijn bezig met de voorbereidingen voor de Roparun op 2 en 3 oktober 2021. We hebben er zin in ! Het belooft in ieder geval een bijzondere editie te worden; niet alleen omdat het volledig in Nederland plaatsvindt, maar ook omdat het de dertigste editie van de Roparun wordt. Een jubileumeditie dus !

Dit alles met de onzekerheid die omgeven is rondom de Coronapandemie.

't Lopend Vuurke is normaal gesproken aanwezig op open dagen van de brandweer in Midden- en West-Brabant. We verkopen dan brandweerspeelgoed. Met deze verkopen halen we geld op voor het goede doel. Vanwege de huidige situatie worden er geen open dagen georganiseerd en is de verkoop van speelgoed tot stilstand gekomen. Daarmee dus ook een bron van gelden voor het goede doel. Wilt u ons doel - door het leveren van een sportieve prestatie geld inzamelen voor mensen met kanker -  ondersteunen, doe dan een geldelijke bijdrage. U kunt gebruik maken van de donatiemodule. Iedere euro is welkom en wordt besteed aan het goede doel!

In de week van 15 juli 2021 werd Limburg getroffen door hevige overstromingen. We weten niet wat deze overstromingen en de schade die hierdoor is ontstaan voor invloed heeft op het Roparun evenement van 2 en 3 oktober 2021. De bewoners van Limburg die geconfronteerd zijn met de gevolgen van de overstromingen zijn in onze gedachten.

Donatiemodule

Op de website van de Roparun kunt u een donatie doen op naam van 't Lopend Vuurke of op naam van een van onze teamleden. Iedere bijdrage is welkom !

Doneer hier

Gratis sponsoren!

“SponsorKliks,

U kunt ons sponsoren met uw online aankopen!

Lees hier meer

Twitter

Volg ons op twitter

Volg ons op Twitter

Inloggen