Nieuws

Teamlid Gerrit fietst naar Rome

Na onze mooie fietstocht(Camino) naar Santiago de Compostella in 2016, hebben wij besloten om dit jaar een fietstocht naar Rome te maken. Ons uitganspunt is om deze rit vice-versa te gaan maken. Naar schatting zal de totale afstand ongeveer 4000 km bedragen.

Na alle voorbereidingen en ruim 2000 trainingskilometers in de benen, is de planning om op zaterdag 6 mei te vertrekken richting Rome. Voor de heenrit maken wij gebruik van de route van Paul Benjaminse. Deze route voert ons via België-Luxenburg-Frankrijk-Zwitserland-Oostenrijk, vervolgens langs het Como-meer en steden als Mantova. In Toscane brengt de route ons naar Florence naar Rome.

Voor de route terug maken wij gebruik van de route van Hans Reitsma welke ons vanaf Rome via Assisi, Rimini en Ravenna naar het Gardameer zullen brengen. Vanaf daar via Bolzano en Innsbruck weer de Alpen over naar Garmisch Partenkirchen. Daarna via Augsburg, Heidelberg en Koblenz naar Roermond. Het laatste deel zal ons weer naar Rucphen brengen.

Onze verwachting is dat wij totaal 2 maanden onderweg zullen zijn.

Volg Gerrit en Jan
Gerrit en Jan zijn te volgen via de speciale Facebookpagina "Volg Gerrit en Jan naar Rome" en op deze site.

Groeten,
Gerrit van Hoek en Jan Roks.

Donatiemodule

Op de website van de Roparun kunt u een donatie doen op naam van 't Lopend Vuurke of op naam van een van onze teamleden. 

Doneer hier

Gratis sponsoren!

“SponsorKliks,

U kunt ons sponsoren met uw online aankopen!

Lees hier meer

Twitter

Volg ons op twitter

Volg ons op Twitter

Inloggen