Nieuws

Klaar voor onze 17e run!

Zaterdag 14 mei is het zover. De start van alweer de 25e Roparun, een jubileumjaar voor de organisatie van de Roparun. ’t Lopend Vuurke, het team van Brandweer Midden- en West-Brabant, loopt voor de 17e keer mee en start dit jaar wederom in Parijs. Om 17:50 zullen wij het startschot krijgen in Parijs.

Jubileumjaar
Dit jaar is de 25e Roparun, dat betekent dus voor de organisatie een feestjaar. Maar uiteraard voor ons als team ook. Voor de 25e keer wordt er een estafette gelopen om geld op te halen voor mensen met kanker. Een ziekte die we overal tegen komen en helaas bijna iedereen wel eens van dichtbij heeft meegemaakt. Hier wat getallen wat de Roparun de afgelopen 25 jaar heeft bereikt.

Al 25 edities lang…

  • meer dan 2.000 vrijwilligers die zich hebben ingezet voor Roparun
  • meer dan 108.000 deelnemers die samen gaan voor dat ene doel
  • meer dan 67 miljoen euro voor mensen met kanker
  • meer dan 1.200 projecten ondersteund die het leven van mensen met kanker veraangenamen
  • meer dan 5.500 kankerpatiënten kunnen verblijden met een verblijf in één van onze vakantiebungalows

Activiteiten
Het afgelopen jaar zijn we weer druk bezig geweest met een aantal activiteiten. Zo hebben we meegeholpen met de jaarlijkse kerstpostactie en hebben we geld opgehaald met het organiseren van een mini-Roparun op een school in Dinteloord. Ook is er veel geld opgehaald tijdens verschillende open dagen op brandweerkazernes in onze regio. Op deze manier proberen wij ons steentje bij te dragen aan alle goede projecten die Stichting Roparun steunt.

Ook zijn we weer druk bezig met het organiseren van de 2e editie van de Color Your Life Run in Bergen op Zoom. Deze activiteit vind plaats na de Roparun op 16 juli. Je kan nog steeds inschrijven, maar schiet op want Vol=Vol! www.coloryourliferun.com

Sponsoring
Ook hebben we weer een aantal goede sponsors gevonden, sponsors in voedingsmiddelen maar ook in een donatie van geld. Zonder al deze sponsors zou er voor ons geen Roparun zijn.Via deze weg willen wij onze sponsoren bedanken en onze hoofdsponsor Brandweer Midden- en West-Brabant in het bijzonder! Zonder de steun van de organisatie zouden we dit niet op deze manier kunnen doen.

Sponsoring van het team of persoonlijke sponsoring is nog steeds mogelijk. De stichting Roparun heeft hiervoor een speciale donatiemodule beschikbaar gesteld op haar website. Via http://www.roparun.nl/steun-ons/doneren kun je rechtstreeks doneren aan ’t Lopend Vuurke (team 148) of op naam van een specifiek teamlid.

Doorkomst in Bergen op Zoom
Met een snelheid van 11,8 km/u zal de doorkomst in Bergen op Zoom op maandag 16 mei zo rond 08.15 uur zijn. Wij hopen jullie in Bergen op Zoom te zien om ons aan te moedigen voor de laatste kilometers naar Rotterdam.

Donatiemodule

Op de website van de Roparun kunt u een donatie doen op naam van 't Lopend Vuurke of op naam van een van onze teamleden. 

Doneer hier

Gratis sponsoren!

“SponsorKliks,

U kunt ons sponsoren met uw online aankopen!

Lees hier meer

Twitter

Volg ons op twitter

Volg ons op Twitter

Inloggen